بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/01/14 - 08:02
  • - تعداد بازدید: 78
  • - تعداد بازدیدکننده: 78
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در راستای تحقق سند راهبردی کشور در امور نخبگان/

برنامه‌ریزی برای رشد و بالندگی مستعدان در مناطق مختلف کشور در دستور کار بنیاد ملی نخبگان است

رشد و بالندگی مستعدان در مناطق مختلف (با تأکید بر مناطق محروم) و بهره‌گیری از توانمندی‌ها و قابلیت‌های آنان در تعالی و پیشرفت متوازن مناطق مختلف کشور در دستور کار بنیاد ملی نخبگان قرار دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ بنیاد ملی نخبگان با تصویب شیوه‌ نامه توسعۀ فعالیت‌ های مستعدان در مدارس و مراکز یادگیری مناطق محروم از توسعۀ فعالیت‌ های مستعدان در مدارس و مراکز یادگیری مناطق محروم پشتیبانی می‌ کند.

معرفی طرح

به‌ منظور تحقق مأموریت و نیل به اهداف « طرح شناسایی و هدایت استعدادهای برتر (شهاب) » و در اجرای سیاست‌ های اجرایی طرح شهاب در محور « هدایت» مبنی بر « تنوع‌ بخشی به موقعیت‌ ها و تجربه‌ های یادگیری برای تمام دانش‌ آموزان» در دورۀ ابتدایی و « ارتقاء کیفیت تحصیل رسمی، غنی‌ سازی در حوزه‌ های استعدادی و پرورش مهارت‌ های پایۀ اثرگذاری نخبگانی (خلاقیت، حل مسئله، رهبری و همدلی اجتماعی) مستعدان» در دورۀ متوسطه (مصوب شورای راهبری طرح شهاب)، بنیاد ملی نخبگان با تصویب شیوه‌ نامه توسعۀ فعالیت‌ های مستعدان در مدارس و مراکز یادگیری مناطق محروم از توسعۀ فعالیت‌ های مستعدان در مدارس و مراکز یادگیری مناطق محروم پشتیبانی می‌ کند.

اهداف طرح

  1. رشد و بالندگی مستعدان در مناطق مختلف (با تأکید بر مناطق محروم) و بهره‌ گیری از توانمندی‌ ها و قابلیت‌ های آنان در تعالی و پیشرفت متوازن مناطق مختلف کشور.

  2. تحقق ویژگی‌ های مدرسۀ مطلوب در چشم‌ انداز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبنی بر دارا بودن « ظرفیت پذیرش تفاوت‌ های فردی، کشف و هدایت استعدادهای متنوع فطری و پاسخ‌ گویی به نیازها، علائق و رغبت دانش‌ آموزان در راستای مصالح و چارچوب نظام معیار اسلامی» .

  3. ارتقای سطح کیفی فعالیت‌ های مدارس و مراکز محل تجمع مستعدان به‌ منظور تربیت متوازن تمام‌ ساحتی، ارتقاء کیفیت تحصیل، پرورش مهارت‌ های پایۀ اثرگذاری نخبگانی و استعدادهای خاص آنان.

بنیاد ملی نخبگان با توجه به مأموریت‌ های خود ذیل « سند راهبردی کشور در امور نخبگان» ، ایستگاه‌ های مسیر نخبگی را شناسایی و با کمک نهادهای مرتبط برای پشتیبانی از مشمولان هر ایستگاه برنامه‌ ریزی کرده است.

رویکرد بنیاد ملی نخبگان، شناسایی « اجتماعات نخبگانی» از طریق رصد رفتار و فعالیت‌ های نخبگانی آنان در تمامی حوزه‌ ها شامل: علم، فناوری، فرهنگ، نوآوری، قرآن، هنر، ادب و… و همچنین توسعه فعالیت‌ های نخبگانی آنان با همکاری همه دستگاه‌ های ذی‌ ربط برای اثرگذاری مناسب آنان در جامعه تخصصی خود است.


برای دریافت شیوه‌ نامه کلیک کنید

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 170535
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید