بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/09/18 - 09:10
  • - تعداد بازدید: 27
  • - تعداد بازدیدکننده: 23
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی:

نخبه فردی است که اثرگذاری اجتماعی دارد

رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی گفت: فردی را نخبه می‌نامیم که اثرگذاری اجتماعی داشته باشد، ایده آن در جامعه تبدیل به یک هدف و راهکار شود، یعنی اثرگذاری اجتماعی، بالاترین معیاری است که برای نخبگی لحاظ می‌کنیم.

رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی گفت: فردی را نخبه می‌ نامیم که اثرگذاری اجتماعی داشته باشد، ایده آن در جامعه تبدیل به یک هدف و راهکار شود، یعنی اثرگذاری اجتماعی، بالاترین معیاری است که برای نخبگی لحاظ می‌ کنیم.

عبدالکریم سجادی، رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی در حاشیه نمایشگاه پژوهش و فناوری اظهار کرد: بنیاد ملی نخبگان حمایت‌ های متنوعی از افراد نخبه دارد، برخی از این حمایت و طرح‌ ها در سال گذشته دچار کم‌ رونقی و برخی از آنان یا از فعالیت خارج شدند و یا با حداقل تمرکز پیش رفتند؛ به‌ طور مثال طرح « شهید وزوایی» که از دانشجویان استعداد برتر حمایت می­ کند در سال گذشته متوقف شده بود امسال خوشبختانه این طرح مجددا آغاز به کار کرد و از ۲۴ آبان تا ۲۴ آذر فرصتی برای ورود دانشجویان ایجاد شده است تا در سامانه بنیاد ملی نخبگان اطلاعات خود را وارد کنند.

 

رونق مجدد طرح  شهید احمدی روشن

سجادی در رابطه با طرح‌ « شهید احمدی‌ روشن» بیان کرد: این طرح در سال پیش رونق چندانی نداشت، ۲سال قبل در استان خراسان رضوی ۲۴ مورد از این طرح‌ ها داشتیم که سال گذشته این عدد به چهار رسید و خوشبختانه امسال مجددا رونق یافته است و موفق شد تا پذیرای تقاضاهای مختلف باشد، این طرح چند منظوره است، ابتدا اینکه دانشجویان نخبه را توانمند و از طرف دیگر، معضلی از شرکت و سازمان را بر طرف کند و در نهایت با حمایت و مشارکت بنیاد برگزار می شود. طرح « شهید احمدی‌ روشن» ، جزو طرح‌ هایی است که اثربخشی خود را نشان داده و مورد علاقه سازمان و دانشجویان است. کارها زیرنظر استاد راهبر اجرا می‌ شود و عموما اساتید جوان دانشگاهی هستند که وقت و انگیزه بیشتری دارند.

وی در رابطه با تجلیل از برگزیدگان المپیادهای دانش‌ آموزی گفت: از سه‌ شنبه تا جمعه همین هفته، میزبان ۶۰۰ دختر و پسر دانش‌ آموز از سراسر ایران هستیم که در المپیادهای مختلف رتبه آورده‌ اند، طی این سه روز سعی داریم برنامه متنوعی برای آنان داشته باشیم. امیدواریم که بتوان آنان را تشویق کرد تا از استعداد خود در کشور و در حل‌ معضلات مختلف جامعه استفاده کنند.

وی در رابطه با شناخت نخبگان اظهار کرد: نخبگان دو معنی عام و خاص دارد، معنی عام آن همین است که در نمایشگاه، جوانی اختراعی انجام داده که به آن نخبه می‌ گوییم یا در جامعه ایده‌ ای را دارد که معنای عام نخبگی است، اما معنای خاص آن بر اساس معیارهایی است که بنیاد ملی نخبگان تعریف کرده است. به افرادی که وارد سامانه بنیاد شده و نام‌ نویسی می‌ کنند، صاحبان استعداد برتر می‌ گوییم نه نخبه، به این معنا که فرد استعدادی برتر نسبت به هم سن‌ وسال خود دارد.

رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی ادامه داد: فردی را نخبه می‌ نامیم که اثرگذاری اجتماعی داشته باشد، ایده آن در جامعه تبدیل به یک هدف و راهکار شود، اگر این روند طی شده باشد، ما به فرد نخبه می‌ گوییم. یعنی اثرگذاری اجتماعی، بالاترین معیاری است که برای نخبگی لحاظ می‌ کنیم.

 

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 174729
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید