به منظور تدوین شیوه نامه سرآمدان قرآنی
نشست نخبگان و سرآمدان قرآنی درمشهد برگزار شد
در راستای اجرایی سازی طرح سنا( سپهر نخبگانی ایران) و با هدف تدوین شیوه نامه سرآمدان قرآنی و به منظور توسعة فرهنگ قرآن و معارف عترت علیه السلام نشست نخبگان قرآنی در مشهد مقدس تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان خراسان رضوی، نشست نخبگان و اساتید حوزه قرآنی با حضور مدیرکل تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان در مشهد تشکیل شد.
در ابتدا دکتر سجادی، رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی هدف از این نشست را تدوین شیوه نامه شناسایی سرآمدان قرآنی عنوان کرد و یادآور شد که بنیاد ملی نخبگان تدوین این شیوه نامه را به بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی واگذار کرده است. ایشان ظرفیتهای موجود در شهر مقدس مشهد و بالاخص وجود بارگاه منور امام رضا (ع) را مهمترین عامل بروز و شکوفایی نخبگان در حوزه قرآنی برشمرد و تاکید کرد آنچه در این کارگروه تدوین شود برای کل کشور استفاده خواهد شد.
دکتر محسن شاهرضایی، مدیرکل دفتر تکریم و الگوسازی نخبگان گفت: در طرح سنا (سپهر نخبگانی ایران) به تمامی ساحتهای نخبگی توجه شده است. ایشان سند راهبردی کشور در امور نخبگان را مرجع شناسایی و حمایت از نخبگان دانست و یادآور شد: در سال جاری سرآمدان در ۱۱ ساحت شناسایی خواهند شد که یکی از این ساحتها حوزه قرآنی است.
شاهرضایی شناسایی در سنا را در سه ساحت نخبه، کانون نخبه پرور و رویدادهای نخبگانی برشمرد.
در ادامه استاد سادات فاطمی رئیس جمعه قاریان مشهد بر توجه ویژه به کانونها و موسسات قرآنی به عنوان مراکز نخبه پرور تاکید کرد و گفت: شناسایی موسسات قرآنی بایستی جز اولویتها باشد چراکه نخبگان زیادی در این مراکز شناسایی و پرورش داده میشوند.
استاد سرابی عضو هیئت مدیره جامعه قاریان گفت: جایگاه و ایفای نقش اجتماعی نخبگان قرآنی مهم میباشد و باید مورد تاکید قرار بگیرد.
در ادامه هریک از اعضا پیشنهادات خود را ارائه دادند.
و در پایان مقرر شد نخبگان در چهار حوزه حفظ، قرائت، تفسیر و تدبر و پژوهش و تحقیق در علوم قرآنی شناسایی و حمایت شوند و شاخصهای هریک در کارگروه تخصصی بررسی و ارائه شود.
نظر دهید