نگاهی کوتاه به تسهیلات و حمایتهای بنیاد ملی نخبگان/
طرح ایجاد کسبوکارهای دانشبنیان (طرح شهید رضوی)
بنیاد با هدف حمایت از اشتغال و اثرگذاری دانشآموختگان برتر در زیستبوم دانشبنیان کشور، مقرراتی را در قالب «طرح شهید رضوی» تصویب و اجرایی ساخته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ طرح شهید رضوی از جمله طرح هایی است که برای پشتیبانی از دانش آموختگان برتر برای ایجاد کسب وکارهای دانش بنیان برنامه ریزی شده است. بنیاد با هدف حمایت از اشتغال و اثرگذاری دانش آموختگان برتر در زیست بوم دانش بنیان کشور، مقرراتی را در قالب « طرح شهید رضوی» در سال ۱۳۹۹ تصویب و اجرایی ساخته است. بر این اساس، هر ساله بنیاد از میان متقاضیان واجد شرایط، تعدادی را برای بهره مندی از پشتیبانی های این بخش انتخاب می کند.
هر یک از برگزیدگان از اعتبار توانمندسازی یا ارتقای توانمندی راه اندازی کسب وکار (معادل ۷۵ درصد از هزینه های یادگیری مهارت های موردنیاز برای راه اندازی کسب وکار دانش بنیان)، وام خرید/ ساخت مسکن و هدیۀ ازدواج؛ و هر یک از هسته های فناور برگزیده از تسهیلاتی مشتمل بر حمایت مالی اولیه بلاعوض، امکانات دفتری (مکان استقرار، به مدت یک سال) و حمایت مالی بلاعوض به صورت پلکانی در دو نوبت (در صورت تأسیس شرکت و جذب سرمایه ظرف مدت سه سال پس از تاریخ پذیرش پیشنهاده و تأییدکارگزار ناظر) بهره مند می شوند.
طرح ایجاد کسب وکارهای دانش بنیان (طرح شهید رضوی) کلیک کنید
نظر دهید