بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/01/24 - 11:23
  • - تعداد بازدید: 435
  • - تعداد بازدیدکننده: 432
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان پاسخ داد/

بنیاد ملی نخبگان برای شناسایی و هدایت استعدادهای برتر دانش‎آموزان چه برنامه‌هایی دارد؟

سیدمحمدصادق موحد، معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: حمایت از برگزاری اردوهای شناسایی آغازگران برای جذب در کانون‌های محلی از گروه هدف دانش‌آموزان مستعد دورۀ اول و دوم متوسطه و جلب همکاری دانشجویان مستعد تحصیلی برای همکاری با کانون‌های شناسایی شده، از برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ سیدمحمدصادق موحد معاون آینده‌ سازان بنیاد ملی نخبگان درباره اقدامات انجام شده در راستای شناسایی استعدادهای برتر دانش‌ آموزان اظهار کرد: بنیاد در بخش جامعه مخاطب دانش‌ آموزی، برنامه‌ های متعددی را در دستور کار دارد که از جمله آن می‌ توان به طرح شهاب (شناسایی و هدایت استعدادهای برتر) اشاره کرد. طرح شهاب با محوریت شناسایی استعدادهای مختلف دانش‌ آموزان به صورت مربی‌ محور و غیررقابتی، در سال ۱۳۸۶ طراحی شد.

وی افزود: بعد از تدوین و ابلاغ نخستین سند سیاست‌ های اجرایی طرح شهاب در سال ۱۳۹۱، این طرح از سال ۱۳۹۳ تا کنون با تمرکز بر دوره ابتدایی در وزارت آموزش و پرورش اجرایی شده است و در سال تحصیلی جاری، پوشش اجرای طرح در پایه‌ های چهارم، پنجم و ششم در سطح کشور به صددرصد رسیده است. در آذرماه سال ۱۴۰۰ نیز با بازنگری و اصلاح مجدد در سیاست‌ های اجرایی، ویرایش جدید از طرف رئیس بنیاد ملی نخبگان و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به وزارت آموزش و پروش ابلاغ شد.

موحد درباره نتایج اجرایی این طرح تشریح کرد: مهم‌ ترین نتایج اجرای این برنامه در سال‌های گذشته، شناسایی مستعدان متمرکز بر هشت حوزه استعدادی (شامل استعداد اجتماعی، استعداد کلامی، استعداد حرکتی، استعداد علوم تجربی، استعداد ریاضی، استعداد هنری، استعداد فرهنگ دینی و استعداد فضایی) بوده است. انتظار براین است که از این مسیر، حدود ۱۰ درصد دانش‌ آموزان مستعد شناسایی و با کمک مدارس، کانون‌ های محلی پروش مستعدان و طرح‌ های متنوع پرورشی و آموزشی، تحت پوشش برنامه‌ های هدایت و توانمندسازی قرار گیرند.

معاون آینده‌ سازان بنیاد ملی نخبگان اجرای طرح « ایران گشت» را یکی دیگر از اقدامات انجام شده در راستای هدایت استعدادهای برتر برشمرد و گفت: طرح ایران‌ گشت به منظور توسعه بازدیدهای دانش‌ آموزی با هدف ایجاد شناخت، امید و انگیزه در دانش‌ آموزان در جهت تلاش برای جذب و فعالیت در مراکز پژوهشی، تولیدی و مدیریتی کشور در آینده، افزایش حس خودباوری، آشنایی دانش‌ آموزان با شاخه‌ ها و رشته‌ های تحصیلی در دورۀ متوسطه و دانشگاه و آشنایی با جاذبه‌ های طبیعی، زیارتی، فرهنگی و اجتماعی کشور، در بنیاد طراحی و حمایت می‌ شود.

وی در پایان تصریح کرد: حمایت از برگزاری اردوهای شناسایی آغازگران برای جذب در کانون‌ های محلی از گروه هدف دانش‌ آموزان مستعد دورۀ اول و دوم متوسطه و جلب همکاری دانشجویان مستعد تحصیلی برای همکاری با کانون‌ های شناسایی شده، از دیگر برنامه‌ های بنیاد ملی نخبگان است.

  • گروه خبری : گروه های محتوا,SlideShow,گفتگو,یادداشت
  • کد خبر : 157585
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید