قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی:
استفاده از توان نخبگان، راه میانبر تحقق شعار سال است
مالک رحمتی قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، استفاده از نیروی انسانی جوان و نخبه ایرانی در قالب حمایت از شرکتهای دانشبنیان را، راه میانبر تحقق شعار سال توصیف کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ مالک رحمتی قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به ظرفیت فعالیت های خلاق و فرهنگی در استان خراسان رضوی عنوان کرد: خراسان رضوی امروز در کنار تمامی فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و زیارتی، در مسیر دانش بنیانی و خلاق حرکت می کند و مشهد مقدس زیر سایه امام رئوف، جلوه ای از توانمندی های فناورانه و خلاقانه است. تلاش داریم ذیل پرچم ثامن الحجج، این فعالیتها را در سطح ملی و جهانی به نمایش بگذاریم.
رحمتی، با بیان این که در آستان قدس رضوی تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی رویکردهای دانش بنیان اعتقاد و التزام خود می داند، عنوان کرد: ایران کشوری دارای منابع غنی و سرشار زیرزمینی است و از ظرفیتهای فراوان طبیعی برخوردار است. اما آن که باید و می تواند از این منابع بهره برداری کند، نیروی انسانی جوان و دانش آموخته است.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر تولید و دانش بنیان عنوان کرد: برای این که به جهش تولید رونق تولید و تولید دانش بنیان و خلاق برسیم باید از راه میانبری برویم که همان استفاده از نیروی انسانی جوان و نخبگان ایرانی در قالب حمایت از شرکتهای دانش بنیان است که هم اشتغال آفرین هستند و ما را زودتر به نتیجه مطلوب میرسانند.
مدلی نوآورانه در حمایت از شرکت های دانش بنیان و خلاق
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به نمایش دستاوردهای دانش بنیان و خلاق خراسان رضوی در قالب نمایشگاه محصولات ایران ساخت حمایت شده توسط شرکت صنایع پیشرفته رضوی گفت: در این نمایشگاه، بیش از ۴۰ شرکت برگزیده از خراسان رضوی در سه دسته موضوعی، توانمندی فناورانه خود را به نمایش گذاشته اند و در سه شکل از آنان حمایت صورت گرفت. گروه اول به توانمندی و بلوغ کافی رسیدهاندو صرفا از حمایت ارائه محصولات برخوردار شدند. در دسته دوم، حدود ۱۳ شرکت نیز از حمایتهای مالی برخوردار شدند و دسته سوم، شرکتهای داخل آستان قدس رضوی هستند که مکلف شدند رویکرد دانش بنیانی را در تولیدات و فعالیت هایشان محقق کنند.
رحمتی، با بیان این که شرکتهاییکه محصولاتشان را به صورت پایلوت تولید کردهاندو نیازمند بستر آزمایشگاهی و صنعتی برای تولید صنعتی و تجاری سازی ایدههایشانهستند از خدمات حمایتی بهره می برند، افزود: همچنین شرکت هایی که مرحله آزمایشگاهی را طی کرده و نیازمند حمایتها برای تولید انبوه هستند، به کمک صنایع پیشرفته رضوی، در قالب قراردادهای مشارکتی از این حمایتها بهره مند میشوند. در دسته سوم حمایت های آستان قدس رضوی، برای شرکت ها بازارسازی و فروش صورت می گیرد.
وی به مدل همکاری با شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و گفت: این شرکتها حتما با ذهن خلاق بخش خصوصی مدیریت میشوند و آستان قدس تصدی گری در این شرکتها ندارد و حمایت ها تا زمانی از شرکتها صورت میگیرد که بتوانند روی خود بایستند و رویکرد حمایتی شرکت صنایع پیشرفته رضوی، پذیرش ریسک سرمایه گذاری از این شرکتها است.
نظر دهید