به همت بنیاد نخبگان خراسان رضوی و در راستای بازدیدهای استادمحور
5 بازدید علمی، فرهنگی و صنعتی دانشجویان (بازدیدهای استادمحور) برگزار شد
در قالب برنامه بازدیدهای استاد محور بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی، تعداد 5 بازدید علمی از 3 کارخانه صنعتی و در زمان ها مختلف با حضور جمعی از دانشجویان جامعه شناسی، اقتصاد و صنایع غذایی برگزار شد.
بازدید از کارخانه چینی لیمون
در بازدید از کارخانه لیمون چینی آراد، ضمن اینکه از سوله های لیمون دو، سه و چهار بازدید به عمل آمد؛ احراری مدیر داخلی کارخانه جات لیمون چینی ضمن خوش آمدگویی، توضیحاتی در خصوص این کارخانه ارائه دادند. در قسمت بعدی پس از تقسیم بازدیدکنندگان به گروه های سه نفره کارشناسان مجموعه ضمن ارائه توضیحاتی پیرامون روند تولید چینی به سوالات بازدیدکنندگان پاسخ دادند. در این بازدید قسمت های مختلف خط تولید شامل مواد مورد استفاده، بخش وزن کشی و سایش مواد، همزن های دور تند و کند و قالب سازی، انواع تولید مانند ریخته گری و دوغابی، روش های پرداخت مانند قالب گچی دوغاب و خشک کردن، انواع روش پخت مانند بیسکویت و لعابی، کوره دکور و لیبل زنی، طراحی ظروف، فریم سازی چوبی، کارتن سازی، لمینیت پوستر کارتن ها و دستگاه وکیوم مورد بررسی قرار گرفتند.
بازدید از کارخانه نان رضوی
بازدید از کارخانه نان رضوی در مردادماه ۱۴۰۲، با حضور دکتر حامد بخشی، مدیر گروه علوم اجتماعی پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی خراسان رضوی و در دو گروه مجزا ویژه آقایان و خانمها و با شرکت ۱۵ نفر از دانشجویان آقا و ۱۵ نفر از دانشجویان خانم برگزار شد.
در جریان این بازدید، بازدیدکنندگان به دو گروه تقسیم شدند؛ مهندس ایمانی، سرشیفت تولید، و مهندس عبیری، سرپرست تولید و سرکار خانم مهندس حسین پور، مدیر تحقیق و توسعه، طی توضیحاتی درباره ی تاریخچه کارخانه، بخش های مختلف کارخانه شامل خط تولید بیسکوئیت، واحد توزیع مواد، خط بسته بندی، دستگاه کلوچه زن، خط های روغنی یک و دو و دستگاه سردکن را معرفی کردند و نحوه کارکرد آن ها را توضیح دادند.
بازدید از کارخانه فراپخت مشهد
بازدید از کارخانه فراپخت در مرداد ماه ۱۴۰۲، با حضور دکتر شادی بلوریان، عضو هیئت علمی پژوهشکده صنایع غذایی جهاد دانشگاهی به صورت دو گروه مجزا ویژه آقایان و خانمها و شرکت ۱۵ نفر از دانشجویان پسر و ۱۵ نفر از دانشجویان دختر برگزار شد.
در راستای این بازدیدها، جناب آقای عسکری، بازرس محترم مجموعه، ضمن آشنا کردن دانشجویان با پیشینه کارخانه، توضیحاتی راجع به بخش های مختلف کارخانه ارائه دادند. این بخش ها شامل سالن برنجی، سالن خورشتی، سالنVIP، سالن کبابی، سالن شست وشو، سالن آماده سازی، سالن صیفی و سالن پاک کنی و سردخانه می باشد که هر سالن دارای بخشهای مختلف است.
این مجموعه شامل دو رینگ است؛ رینگ اول مربوط به ورود محصول، بار روزانه و… و رینگ دوم مربوط به ورود ظروف کثیف، صیفی جات و… است. در واحد برنامه ریزی نیز سفارش گذاری انجام می شود. این کارخانه از لحاظ محیط زیستی کمترین میزان مصرف آب و برق را دارد. سیستم تهویه این کارخانه به گونه ای طراحی شده است که تمامی آلاینده های موجود را توسط دستگاه های مخصوص در هود می گیرد و به آنها اجازه ورود به هوای محیط را نمی دهد.
نظر دهید