بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/03/20 - 12:38
  • - تعداد بازدید: 261
  • - تعداد بازدیدکننده: 255
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به منظور تشریح سیاست ها و قوانین بنیاد ملی نخبگان

نشست دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی برگزار شد

به دعوت مدیریت فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه فردوسی و انجمن های علمی دانشکده کشاورزی فردوسی مشهد نشست تشریح سیاست ها و آئین نامه های بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.

عبدالکریم سجادی در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به معرفی خدمات و ظرفیت‌ های بنیاد ملی نخبگان پرداخت و با اشاره  به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مدیریت تحول کشور باید در دست نخبگان حوزوی و دانشگاهی قرار گیرد، اظهار کرد: رویکرد بنیاد ملی نخبگان شناسایی اجتماعات نخبگانی از طریق رصد رفتار و فعالیت‌ های نخبگانی آنان در حوزه‌ هایی نظیر علم، فناوری، فرهنگ، نوآوری و قرآنی و همچنین توسعه فعالیت‌ های آنان از طریق همکاری همه دستگاه‌ های ذی‌ ربط برای اثرگذاری مناسب اجتماعات نخبگانی در جامعه تخصصی خود است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان رضوی در ادامه به معرفی طرح‌ های شهیدان وزوایی، احمدی روشن پرداخت و گفت: در طرح شهید وزوایی با هدف توسعه فعالیت‌ های علمی و فرهنگی دانشجویان و طلاب مستعد، هر سال به تعدادی از دانشجویان و طلاب دارای استعداد برتر کشور تسهیلاتی در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی و بالاتر اعطا می‌ شود.   این طرح با اهدافی همچون شناسایی دقیق‌ تر اجتماع دانشجویان و طلاب مستعد، هدایت آنان در زمینه‌ های تخصصی خود، پشتیبانی از فعالیت‌ های نخبگانی، کمک به پیشرفت و رشد تدریجی و پیوسته دانشجویان مستعد در مسیر نخبگی پایه‌ گذاری شده است.

وی در ادامه به تسهیلات اعطایی بنیاد ملی نخبگان اشاره کرد و افزود: اعتبار دستیاری، کمک هزینه توانمندی آموزشی، مهارتی و کارآفرینی، اعتبار همکاری دانشجویی، کمک هزینه شرکت در مجامع علمی داخلی و خارجی، کمک هزینه استفاده از تسهیلات شبکه آزمایشگاهی، ودیعه اجاره مسکن، کمک‌ هزینه شرکت در رویدادهای رقابتی مساله‌ محور، کمک‌ هزینه هسته دانشجویی مساله‌ محور و کمک‌ هزینه ارتباطات و امکانات علمی از جمله تسهیلات اعطایی بنیاد ملی نخبگان است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان رضوی با اشاره به طرح شهید احمدی روشن عنوان کرد: این طرح با الگوبرداری از شیوه‌ های آموزشی مربی‌ محور در کشور، از سوی بنیاد ملّی نخبگان طراحی و اجرایی شده است. در این طرح هسته‌ های نخبگانی با هدف افزایش سطح کیفی آموزش و تسهیل کسب تجربه در دنیای واقعی با همکاری متقابل خبرگان علمی، شرکت‌ های صنعتی، موسسات پژوهشی و با حضور فعال دانشجویان مستعد و دانش‌ آموختگان برگزیده تشکیل می‌ شود.

وی در خصوص تسهیلات خدمت نظام وظیفه تخصصی به معرفی طرح شهید صیاد شیرازی پرداخت و گفت: بنیاد ملی نخبگان هر سال با هدف استفاده بهینه از توانایی‌ های دانش‌ آموختگان برتر دانشگاهی، حوزوی و ایرانیان خارج از کشور و حمایت از نهادهای فناورانه برای توسعه فعالیت‌ های علمی، فرهنگی و فناورانه ‌ کشور و بر اساس مجموع فعالیت‌ های نخبگانی دانش‌ آموختگان در دوران دانشجویی و طلبگی، تسهیلات خدمت نظام‌ وظیفه را به آنان اعطا می‌ کند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان رضوی در خصوص تسهیلات جذب در نهادهای فناورانه، طرح شهید تهرانی مقدم را معرفی و بیان کرد: این طرح با هدف ایجاد شرایطی برای جذب دانش‌ آموختگان برتر در نهادهای فناورانه و کمک به ایشان در جهت کسب مهارت‌ های لازم برای دستیابی به اشتغالی پایدار طراحی شده است.   راهبردهای اصلی بنیاد ملی نخبگان در طراحی این تسهیلات، پشتیبانی از اشتغال پایدار دانش‌ آموختگان برتر، کمک به نهادهای فناورانه برای جذب نیروهای مستعد و ایجاد فرصت کسب تجربه و مهارت‌ اندوزی برای دانش‌ آموختگان برتر است.

در ادامه سایر تسهیلات بنیاد ملی نخبگان ارائه شد و جلسه پرسش و پاسخ، بخش پایانی این نشست بود.

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 165847
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید