نکوداشت دکتر سید علی مرتضوی برگزار شد
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان: سرآمدان و فرهیختگان الگوهای شایسته ای برای جامعه هستند
مراسم نکوداشت دکتر سید علی مرتضوی، پیشکسوت گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور نخبگان، مستعدان و فعالان حوزه صنایع غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
در آغاز مراسم دکتر ضابط، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن خوشامدگویی به مهمانان به بیان اهمیت وجود و حضور استادان بزرگی چون دکتر مرتضوی پرداخت و گفت: وسعت و توسعهای که افرادی چون دکتر مرتضوی در فضای علمی ایجاد کردهاند بسیار قابل تقدیر است و ان شاء الله الگویی باشند برای نسل جوان تا افرادی را تربیت کنند که آیندهساز این مرز و بوم باشند.
سپس دکتر عباس ابراهیمی، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان به ایراد سخن پرداخت و در اهمیت تجلیل از نخبگان و بزرگان گفت:
هر شخصی ممکن است در زمینهای متخصص و ممتاز باشد اما کمتر کسی خواهید یافت که ذوفنون باشد، دکتر سید علی مرتضوی از آن دست افراد ذوفنون و استعدادشناس هستند.
او تأکید کرد: مسیر درستی که با نکوداشت فرهیختگان دانشگاهی آغاز شده است باید ادامه یابد و اینان را بهعنوان الگوهایی شایسته به جامعه معرفی کرد و در واقع اینان هستند که باید استعدادهای برتر و نخبگان را فارغ از هر معدل و نمرهای بشناسند و معرفی کنند.
سپس دکتر منوچهر وثوقی، استاد دانشگاه صنعتی شریف به ذکر ویژگیها و خاطراتی از دکتر مرتضوی پرداخت و گفت: همت و کوشش ایشان در بهبود و ارتقای صنعت غذا مثالزدنی است. وی افزود دانشجوپروری، تربیت نیروی انسانی متعهد، دید مثبت و روحیۀ تلاشگری از ویژگیهایی است که سبب شده دکتر مرتضوی الگوی بسیاری از استادان و دانشجویان جامعۀ علوم و صنایع غذایی کشور قرار گیرند و نتیجهٔ این کوششها درخشش گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد بوده است.
در ادامه دکتر علی حائریان، عضو پیشکسوت دانشکده مهندسی و عضو شورای مرکزی آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد
به نقشهای اجرایی مهم ایشان در دانشگاه و صنعت اشاره کرد و افزود: ایشان چهرهی ماندگار علم صنایع غذایی است و نقش بسزایی در تثبیت این رشته داشته است.
عضو شورای علمی بنیاد نخبگان استان افزود: افراد میآیند و میروند و این نام نیک و کارهای بزرگ است که آثارش تا همیشه خواهد ماند و دکتر مرتضوی یکی از این افراد ماندگار است.
در بخش بعدی مراسم استاد سید علی مرتضوی ضمن قدردانی از برگزارکنندگان به ذکر خاطرات و تجربیات سالها خدمت در دانشگاه و صنعت پرداخت.
در بخش پایانی مراسم دکتر سلمان ساکت، رئیس مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد پس از معرفی ویژهنامۀ دکتر مرتضوی به ویژگیهای اخلاقی و علمی دکتر مرتضوی پرداخت و از نظم و نوعدوستی و طبع بلند دکتر مرتضوی یاد کرد و گفت: ایشان فراتر از نقشهای رایج و رسمی تعریفشدۀ اداری، یکی از ریشههای استوار دانشگاه فردوسی مشهد است که نه تنها در دانشگاه که در کل کشور تأثیری شگرف در تثبیت و توسعهی رشتهی علوم و صنایع غذایی داشته و در پرورش دانشآموختگان خلاق و نوآور نقش بیبدیلی ایفا کرده است.
در ادامه دکتر ساکت تکریم و احترام به دانشجو را یکی از ویژگیهای بارز ایشان دانست و گفت:
دکتر مرتضوی به دانشجویانشان بیش از آنچه معمول و مرسوم است احترام میگذارد و فرقی نمیکند دانشجو چه سن و سالی داشته باشد و در چه مقطعی درس میخواند، او در سلام کردن تقدم میجوید و تا حد توان راهنماییاش میکند، از این رو دانشجویان دوستش دارند و به نیکی و بزرگمنشی او اذعان دارند.
دکتر سلمان ساکت، رئیس مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه از جایگاه علمی برجستهٔ دکتر مرتضوی یاد کرد و گفت: دکتر مرتضوی با جایگاه علمی والایی که دارند در نهایت فروتنی و تواضع با دیگران برخورد میکند و در ارتقا علمی و شغلی دانشجویانش از هیچ کوششی فروگذار نمیکند.
این مراسم با تقدیم ارج نامه بنیاد ملی نخبگان و هدایا به دکتر سیّد علی مرتضوی پایان یافت.
نظر دهید