به همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با مشارکت بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی:
آیین نکوداشت استاد "دکتر محمود روحانی" در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
مراسم نکوداشت دکتر محمود روحانی با حضور جمعی از مسئولان استانی و ملی، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به پاس یک عمر تلاش مجاهدانه در عرصه های علمی، تحقیقاتی، فرهنگی، آموزشی و مذهبی دکتر محمود روحانی برگزار شد.
این مراسم با حضور جمعی از مسئولان استانی و ملی، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به پاس یک عمر تلاش مجاهدانه در عرصه های علمی، تحقیقاتی، فرهنگی، آموزشی و مذهبی دکتر محمود روحانی برگزار شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این مراسم ضمن تجلیل از مقام استاد برگزیده و پیشکسوت دانشگاه، دکتر محمود روحانی اظهار کرد: تلاش های دکتر روحانی در عرصه های قران پژوهی در دیگر کشورها بیشتر از داخل شناخته می شود به گونه ای در بسیاری از کرسی های قرآن پژوهی خارج از کشور اعم از اسلامی و غیر اسلامی از آمریکا تا مصر نام ایشان ماندگار شده است.
دکتر محمد حسین بحرینی شخصیت دکتر روحانی را همانند کوه دماوند توصیف کرد و گفت: چاپ کتاب المعجم یکی از بزرگترین اثرهای ماندگار ایشان به شمار می رود که در بسیاری از کشورهای جهان مورد توجه قرار گرفت.
وی با بیان اینکه به زودی دومین اثر دکتر روحانی در زمینه قرآن پژوهی به زیر چاپ می رود که حاصل تلاش ۴۰ ساله ایشان بوده و می توان گفت در تاریخ قرآن پژوهی نگارش این کتاب بی سابقه است تصریح کرد: جای بسی خرسندی برای خانواده دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که این کتاب توسط انتشارات این دانشگاه به چاپ خواهد رسید.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با بیان اینکه دکتر روحانی سال های سال از پیش از انقلاب و پس از آن به کشورمان خدمت کرده اند و در تمامی دوره ها نقشی ماندگار و اثر گذار در بخش های مختلف داشته اند خاطر نشان کرد: به طور حتم حضور همسر ایشان"افسانه شریعتی" که در تمامی مراحل زندگی، یار و یاور ایشان بوده اند نقش موثری در موفقیت های دکتر روحانی داشته است.
در ادامه مدیرکل تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه مراسم تکریم بیانگر این موضوع است که باید به مفاخر اهمیت داد، گفت :در بنیاد ملی نخبگان استعداد های برتر و نخبگان حضور دارند که در واقع استعداد های برتر باید مسیری را طی کنند تا نخبه شوند.
وی با تاکید براینکه صحبت درباره شخصیت دکتر روحانی کار سختی است، عنوان کرد :برای تشویق استعداد های برتر به سمت نخبه شدن باید الگو های موفق تقدیر شوند تا این اقدام رویکردی تشویقی و انگیزشی برای استعداد های برتر شود.
دکترشاهرضایی با اشاره به اینکه در مراسم بزرگداشت چهره های فرهیخته، قدرشناسی از مفاخر و الگو سازی اهمیت دارد، بیان کرد: قدر شناسی اولین هدف از تکریم استاد روحانی است.
وی ادامه داد :مراسم نکوداشت دکتر روحانی باید آغازی برای جریان الگو سازی ایشان شود و اهالی رسانه و هنر باید به خاطرات و رفتار دکتر بپردازند و الگو سازی کنند.
شاهرضایی بیان کرد: تجربه اساتید را باید جمع آوری کنیم و در قالب نگارش کتاب در اختیار نسل آینده قرار دهیم. همچنین باید زمینه حضور اساتید در جوامع علمی بیشتر شود تا همگان بتوانند از حضور این شخصیت ها استفاده کنند.