مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی برگزار شد
مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی با حضور معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان، رئیس دانشگاه فردوسی، پرفسور بلالی مود پدر علم سم شناسی ایران و تعدادی از مدیران دستگاههای اجرایی و اعضای هیات علمی دانشگاه و نخبگان و استعدادهای برتر در محل دانشگاه فردوسی برگزار گردید
دکتر چت ساز معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان در آئین تکریم و معارفه رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی که در محل دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد گفت: بنده به نوبه خودم از همگی تشکر می کنم که در مراسم تقدیر و تکریم از آقای دکتر احمدی زاده و همچنین معارفه آقای دکتر لطفی شرکت کردند. در تمام نظریات مدیریت استراتژیک و توسعه منابع همیشه به اهمیت سرمایه انسانی اشاره شده است و هیچ کدام از منابعی که ملت ها و کشورها در اختیارشان قرار دارد منشاء مزیت نیست مگر اینکه اول از همه ارزشمند باشند و یکی از این منابع در واقع سرمایه انسانی است که به این راحتی قابل تغییر و جایگزینی نیست.
در ادامه چیت ساز افزود: آقای دکتر احمدی زاده یکی از افرادی است که به عنوان یک منبع ارزشمند، مزیت رقابتی برای یک دستگاه یا استان را ایجاد می کند، در واقع ایشان یک انسان ارزشمند است و وجه ای که از بنیاد به نمایش می گذارند قابل تقدیر است.
معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: بنده به وسیله ماموریتی که در بنیاد ملی دارم باید اول منابع را شناسایی می¬کردیم و به همین دلیل یک برنامه یک ماهه برنامه ریزی شد و کارکنان در کل کشور مورد ارزیابی قرار گرفتند و یکی از بهترین مجموعه های انسانی در مجموعه استان خراسان رضوی و خراسان جنوبی قرار دارد که هر کدام بر اساس یک ویژگی انتخاب شده اند و همه اینها به همت و تلاش و دقت آقای دکتر احمدی زاده میسر شده است.
چیت ساز ضمن تاکید بر اهمیت استان خراسان رضوی افزود: خراسان رضوی داراییهای ارزشمندی دارد و یکی از استانهای مهم کشور محسوب می شود و می توان به نوعی موتور محرک توسعه کشور در نظر گرفته شود.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در آئین تکریم و معارفه رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی گفت: امروز افتخار برگزاری این آیین از نظر مکانی به دانشگاه فردوسی مشهد سپرده شده است و از اینکه در آیین تکریم و معارفه ایی شرکت می کنم که ترکیبی از مدیران با تجربه، استادان توانمند و نخبگان پر افتخار حضور دارند ابراز خرسندی میکنم
کافی افزود: در پیشرفته ترین کشورها، استان ها و سازمان ها یکسری نقاط ضعف وجود دارد که به دلایلی ممکن است به آنها توجه نشده باشد که تاخیر در راه اندازی بنیاد خراسان رضوی یکی از این نقاط ضعف است. در استانی مثل خراسان رضوی که سرشار از استعداد های برتر و نخبگان است اگر از ابتدای تاسیس بنیاد ملی نخبگان شعبه استانی آن نیز تاسیس می¬شد وضعیت ما با الآن تفاوت فراوانی داشت ولی خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته در دوره دکتر احمدی زاده توانسته ایم این ضعف ها را تاحدودی جبران کنیم.
رئیس دانشگاه فردوسی و عضو شورای علمی بنیاد نخبگان خراسان رضوی ضمن تشکر از زحمات دکتر احمدی زاده تصریح کرد: با حضور دکتر احمدی زاده باید انصافا اقداماتی که در این مدت انجام گرفت اصلاً قابل مقایسه با یک بنیاد نوپا نبود. در سال اول که خدمت ایشان بودیم به صورت جهشی در ابعاد مختلف پیشرفت حس می شد. جا دارد که از تمام زحمات ایشان بابت تمام کارها و فعالیت ها که برای استان انجام دادند سپاسگزاری کنیم. کافی در پایان ضمن تشکر از انتخاب آقای دکتر لطفی به عنوان رئیس جدید بنیاد نخبگان استان تاکید کرد: در تمام مسیر ها برای پیشرفت استعدادهای برتر استان از ایشان حمایت می¬کنیم.
در ادامه دکتر بلالی مود؛ پدر علم سم شنایی ایران و برگزیده جایزه علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان گفت: از بدو تاسیس بنیاد ملی نخبگان با این ارگان آشنایی دارم و آشنایی بنده با آقای دکتر احمدی زاده به سال ۱۳۷۰ در جریان اهدای نشان دولتی پژوهش به بنده بر می گردد. در جریان اقدامات ارزنده ایشان هستم و بنده شاهد بودم که آقای دکتر احمدی زاده چقدر برای تحقق اهداف بنیاد تلاش کرده است. ایشان با عشق برای بنیاد نخبگان و به عبارت بهتر برای استعداد های برتر استان تلاش میکند و از هیچ حمایتی در جهت رشد نخبگان دریغ نمیکند.
در ادامه مشاور استاندار خراسان رضوی در امور جوانان نیز گفت: نظامنامه میز گفتوگوی نخبگانی تدوین شده و امیدواریم در دوره جدید ریاست بنیاد نخبگان استان اجرایی شود.
علی باغدار دلگشا، در مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی در محل سالن شورای مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد، اظهار کرد: همه میدانیم که در دنیای جدید جامعهای به عنوان جامعه ثروتمند و سرمایهدار معرفی میشود که از ظرفیت نیروی نخبگانی خود بتواند استفاده کند و از میان چهار الگو فعالیت فردی فعال، فعالیت جمعی فعال، دوگانه فعالیت فردی و جمعی غیر فعال بتواند از محور جمعگرایانه و فعالگرایانه استفاده کند. آنچه در دوران مدیریت دکتر احمدزاده در بنیاد نخبگان استان شاهد آن بودیم این است که به دوگانه نخبگان جوان و پیشکسوتان نخبه محور توجه میشد.
وی اضافه کرد: خدمات در زمینه نخبگان، جذب اعضای هیئت علمی و تلاشهای بسیار ساختارمند در این حوزه سبب شد تا نخبگان در شرایط سخت فعلی بمانند و نقشآفرینی کنند. همچنین تکریم پیشکسوتان نخبهپرور در دانشگاه فردوسی مشهد از خدمات ارزنده آقای احمدیزاده است که با بهره از خرد جمعی کارهای خود را پیش میبردند.
مشاور استاندار خراسان رضوی در امور جوانان تصریح کرد: آنچه در حقیقیت بنیاد علمی نخبگان میتواند در آن اثرگذار باشد، تسهیلگری در حوزه انتقال دانش نخبگانی است. نخبگان شکستهای مختلفی داشتند که نوعی پیروزی در جهت کسب تجربه جدید است. در دوره فعالیت آقای احمدیزاده از جانب استانداری خراسان رضوی و بنیاد ملی نخبگان نظامنامه میز گفتوگوی نخبگانی بسته شده و امیدواریم در دوره جدید اجرایی شود. امیدواریم بتوانیم از نقشآفرینی نخبگان در مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استاندار استفاده کنیم.
در ادامه رئیس سابق بنیاد نخبگان خراسان رضوی گفت: خوشحالی بنده در این قبیل جلسات این است که همیشه تعدادی از مستعدین بنیاد را شاهد باشیم و خروجی ها را ببینیم. در دورهای که بنده مسئولیت بنیاد نخبگان خراسان رضوی را بر عهده داشتم بانک اطلاعات نخبگان استان را رصد کردیم و متوجه شدیم که ۸۶ نفرنخبه بیکار داریم. یکی از تلاش ها این بود که فضای کاری برای عزیزان به وجود بیاوریم. آقای رشیدیان استاندار محترم وقت در این زمینه کمک شایانی کردند و به همت و تلاش ایشان اقدامات خوبی صورت گرفت. توجه به فضای گفتمانی نوآوری و زیست بوم کار آفرینی که آقای دکتر ستاری معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان همیشه بر آن توصیه دارد وقتی در استان ایجاد شد باعث شد همه به سمت نخبگان بیایند و الان همه شرکت های زیادی متقاضی جذب این افراد در استان هستند.
احمدی زاده افزود: برای اولین بار در ایران و در خراسان رضوی شورای تکریم را راه اندازی کردیم و تکریم هایی در سطح ملی و استانی برگزار نمودیم. خاطرات خوبی که در دوره خدمت خودم در استان داشتم همه از حمایت های دوستان و مسئولین محترم بوده و خوشحال هستم که در این فضا فرصت خدمت به بنده داده شد. در انتها برای آقای دکتر لطفی آرزوی موفقیت در تمام زمینه ها را از خداوند متعال خواستار هستم.
دکتر لطفی، رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی ضمن تشکر از زحمات دکتر احمدی زاده گفت: آقای دکتر احمدی زاده یک زمینه خوب را در بنیاد چیده اند که باید از آن در جهت اعتلاء و پیشرفت هر چه بهتر استفاده کرد.
لطفی ادامه داد: بنده همیشه قبل از این مسئولیت، در خدمت بنیاد نخبگان بودم و در حد توان در جلسات شرکت میکردم و همیشه می¬دیدم که آقای دکتر با دلسوزی فراوان تلاش میکند و همچنین تیم چابک و سریعی که در بنیاد تربیت شده اند حاصل تلاش های ایشان می باشد که بسیار راه گشا برای ادامه فعالیت هرچه بهتر بنیاد نخبگان خراسان رضوی می باشد.
رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی تصریح کرد: تمام هدف و برنامه ما در بنیاد این است که استعداد های برتر فعال پرورش دهیم و به سمت این برویم که ارزش آفرین باشند که هم ارزش را یاد بگیرند و هم ارزش آفرینی کنند. همه جامعه باید به سمتی برود که تمام افراد این دغدغه را داشته باشند که استعداد درونی خود را شناسایی کنند و در جهت بالفعل شدن استعداد خود جلو بروند.
وی ضمن تاکید بر اجرایی کردن تمام برنامه های بنیاد نخبگان استان گفت: طرح شهید احمدی روشن پرشتاب و جدی ادامه پیدا خواهد کرد.
رئیس بنیاد نخبگان استان ضمن اعلام خبر تشکیل مجمع خیرین نخبه پرور استان در آینده نزدیک اضافه نمود: تکریم و الگوسازی از نخبگان و سرآمدان با قوت ادامه خواهد داشت و همچنین تلاش می شود که ارگان ها و سازمان ها بیشتر از ظرفیت نخبگان استفاده نمایند.
در پایان مراسم، لوح سپاس دکتر ستاری معاون محترم علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان از دکتر احمدی زاده و حکم دکتر لطفی به عنوان رئیس جدید بنیاد نخبگان توسط دکتر چیت ساز معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان اهداء شد.