بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1396/11/18 - 16:30
  • - تعداد بازدید: 399
  • - تعداد بازدیدکننده: 149
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

مراسم تجلیل و تکریم از 25 استعداد برتر خراسان رضوی با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد

ادامۀ فعالیت‌های فرهنگی و به منظور الگوسازی از فعالیت‌های نخبگانی، مراسم تجلیل از نخبگان، مستعدان‌برتر  با حضور استاندار خراسان‌رضوی برگزار شد.

~/Asset/news/news/Image/tajlil961.jpg

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان خراسان رضوی در ادامۀ فعالیت‌های فرهنگی و به منظور الگوسازی از فعالیت‌های نخبگانی، مراسم تجلیل از نخبگان، مستعدان‌برتر  با حضور استاندار خراسان‌رضوی برگزار شد.

در این مراسم علیرضا استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه در معرفی نخبگان جامعه به جوانان کوتاهی کرده ایم گفت: باید نسبت به معرفی دانشمندان به این نسل بیشتر تلاش کنیم.

وی با بیان این که شناخت جوانان کشورمان از برخی بازیکنان ذخیره یک تیم فوتبال اروپایی بیش از از اندیشمندان و نخبگان جامعه خود است؛ افزود: نخبگان و دانشمندان جامعه در نزد جوانان کمتر شناخته شده هستند.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر این که ارزش دانایی و دانش جوانان از ثروت های مادی بیشتر است، بیان کرد: در این استان دانشمندانی داریم که محل رجوع یک درصد دانشمندان جهان در موضوعات تخصص مربوط به خود هستند اما ناشناخته مانده اند.

رشیدیان اظهار کرد: ضعف اساسی؛ در معرفی الگوهای برتر و نخبه به جامعه است و مراسم و آئین های قدردانی از نخبگان علمی و دانشمندان استان از جمله در جایزه علمی رضوی و دیگر همایش ها یکی از راههای معرفی آنان است.

وی با اشاره به دهه فجر انقلاب اسلامی نیز گفت: این روزها باید انگیزه ای برای حرکت و سرعت بیشتر در خدمت به جامعه باشد و از تکرار مکررات و پخش فیلم و کلیپ های تکراری پرهیز شود.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: دهه فجر، نگاه به آزادی و عدالت برای همه انسان ها را به ارمغان آورد و باید ارزش های امام (ره) انقلاب را مورد توجه بیشتر و جدی تر قرار دهیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: در این استان یک هزار و 116 تشکل غیر دولتی فعالیت می کنند که 622 مورد از آنها در  چهار سال اخیر ایجاد شده است.

سید جواد حسینی افزود: برنامه دولت تدبیر و امید سپردن هر چه بیشتر امور به تشکل های توانمند و کوچک تر کردن دولت است.

وی اضافه کرد: در خراسان رضوی تشکل های مردمی مختلفی را راه اندازی کرده ایم و در کنار آن از مدیران دستگاه های اجرایی هم خواسته شده تا از انرژی و استعداد جوانان نخبه در عرصه های گوناگون استفاده کنند.

وی اظهار کرد: در پارک علم و فناوری خراسان رضوی 160 شرکت دانش بنیان با حضور نزدیک به پنج هزار جوان و مبتکر، 350 محصول صادراتی تولید می کنند.

حسینی ادامه داد: مبنای تصمیم گیری های مدیران و مسئولان هر چه بر تحقیق و پژوهش بیشتر استوار باشد تصمیم گیری های بهتری گرفته می شود که بر این مهم تاکید داریم.

در ابتدای این برنامه، دکتراحمدی زاده رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی به ارائه گزارشی از فعالیت های بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی و وضعیت اشتغال نخبگان پرداخت و از زحمات و حمایت های استاندار محترم از نخبگان تقدیر و تشکر نمود.

دکتر احمدی زاده از 1450 نفر مستعد تحت پوشش در استان خبر داد و یادآور شد طی بهنگام سازی و پایش بانک اطلاعاتی تعداد 313 نفر در استان حضور ندارند.

رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی در بخشی دیگر از سخنان خود به ارائه گزارشی از وضعیت اشتغال نخبگان در استان پرداخت و گفت: در مقطع دکتری تخصصی 15 نفر، کارشناسی ارشد 9 نفر و کارشناسی 9 نفر به کارهای جزئی مشغول هستند که با پیگیری های این بنیاد از ابتدای سال جاری تعداد 56 نفر جذب و مشغول به کار شده اند و تعداد 6 نفر از فارغ التحصیلان دکتری جذب دانشگاه ها شده اند.

دکتر احمدی زاده طرح توانمند سازی شهید احمدی روشن (اشتغال نخبگان)، شورای مشورتی نخبگان جوان، طرح سرآمدان غیر مقیم استان خراسان رضوی،  طرح شمس الرضا(ع) (شبکه بندی و مشکل گشایی سوغات) را از مهمترین برنامه های آتی بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی برشمرد.

در بخشی دیگر از این مراسم تعدادی از نخبگان و استعدادهای برتر به ارائه نظرات خود پرداختند که مهمترین درخواست های آنها:

•    استفاده از ظرفیت های قانونی موجود در بکارگیری از توان علمی نخبگان و پژوهشگران

•    بکارگیری از ظرفیت های نخبگان در مشاوره و مطالعه پروژه های ملی و استانی

•    تشکیل شبکه و شورای نخبگانی استان در استانداری خراسان رضوی به منظور بهره¬یری از مشارکت آنان در تصمیم¬گیری¬های متناسب استانی، به منظور خروج نخبگان از انزوای فکری و تعاملی

•    تشکیل صندوق حمایت از نخبگان در مقیاس استان خراسان رضوی

•    راه¬اندازی مجموعه کارگاه¬ها و آزمایشگاه¬های در دسترس نخبگان

•    ایجاد صندوق های خطرپذیر استانی با تمرکز بر ایده های خلاقانه و محصول محور نخبگان پزشکی و حمایت مستقیم از آنها

•    فاصله بین صنعت  و دانشگاه عملا منجر به آن شده با ارتقای تحصیلات تکمیلی به خصوص در مقطع دکتری ارتباط مستعدین با بدنه اجرایی و  پروژه های کاربردی کمتر شود.

•    جایگاهی شفاف و ساختار مند در خصوص به کار گیری مستعدین در  چارت سازمانی بخش های دولتی و نیمه دولتی بر اساس اولویت ها طراحی شود.

•    نقش دانشگاه ها برای ارائه خدمات به بخش دولتی باید تبدیل به نقش تصمیم سازی شود، این موضوع می تواند به تحقق دانشگاه ها و مراکز علمی کارآفرین کمک قابل توجهی کند.

•    مستعدین علمی در دانشگاه می توانند به واسطه دیپلماسی علمی در سطح ملی و بین المللی در همکاری با شرکای علمی داخلی یا خارجی خود خدمات به مدیران ارائه کنند، در کنار آنها عده ای تجربه آموزی کنند و سرمایه انسانی تولید شود   

•    در بسیاری از پروژه های مهم توسعه ای، کارگروه های تخصصی بنیاد یا دانشگاه به عنوان نهادهایی مستقل  می توانند بجای نقش مشورتی و تشریفاتی به عنوان عامل چهارم نقش جدی در تحویل گیری و نظارت ایفا کنند



در پایان از تعداد 25 نفر از مستعدان برتر تجلیل و تکریم گردید.





  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 141081
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم