بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/03/22 - 09:11
  • - تعداد بازدید: 313
  • - تعداد بازدیدکننده: 311
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
تولیت آستان قدس رضوی:

فعالان دانش‌بنیان باید در مقابل هدررفت سرمایه‌های نخبگانی کشور توسط سوداگران، ایستادگی کنند

حجت الاسلام‌والمسلمین احمد مروی با اشاره به ضرورت اصلاح رویکرد واردات و سوداگری به کمک اقتصاد دانش بنیان گفت: فعالان حوزه دانش بنیان باید با تولیدات خود در مقابل سوداگران، که سرمایه‌ها مادی و معنوی و نخبگانی کشور را به هدر می‌دهند، ایستادگی کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی بنیاد ملی نخبگان؛   حجت الاسلام و المسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی، در بخشی از سخنان خود در سفر رئیس بنیاد ملی نخبگان به استان خراسان رضوی گفت: با اشاره به ضرورت اصلاح رویکرد واردات و سوداگری به کمک اقتصاد دانش بنیان گفت: برخی از واردکننندگان یا دلالان، سودهای کلانی از این راه به دست می‌آورند و بدون در نظر گرفتن صلاح مردم، در پی منفعت خود هستند. فعالان حوزه دانش بنیان باید با تولیدات خودشان در مقابل این افراد، که سرمایه‌ ها مادی و معنوی و نخبگانی کشور را به هدر می‌ دهند ایستادگی کنند.

حجت‌ الاسلام والمسلمین مروی ادامه داد: این مسیر توامان سخت و هموار است. رهبر انقلاب با همه وجود از شرکت‌ های دانش‌ بنیان و خلاق و مبارزان این میدان، حمایت می‌کنند؛ خوشبختانه سایر بخش‌ها از جمله سران قوا نیز همراه این شرکت‌ ها هستند. البته که دیوارهای ایجادشده توسط سوداگران بسیار مستحکم است و برای حفظ سودهای بادآورده و استمرار این روند، دست به هرکاری می‌ زنند و از نفوذ برخوردارند، اما فعالان دانش بنیان و خلاق که به اشتغال و اعتلای جامعه و عزت جامعه کمک می‌کنند، باید در این راه ایستادگی داشته باشند و با حمایت و لطف باری تعالی در این مسیر موفق خواهند شد.

تولیت آستان قدس رضوی، فعالیت‌ های دانش‌ بنیان و خلاق را اقداماتی مقدس و در راستای تعالی جامعه دانست و افزود: فعالیت‌های دانش بنیان با ارزش آفرینی و اشتغالی که ایجاد می‌کنند، سد راه بسیاری از عارضه‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی می‌شوند و به این تعبیر، کار آنان عملی مقدس است و باید فعالان دانش بنیان با وضو بر سر کار خود حاضر شوند.

حجت الاسلام والملسلمین مروی ادامه داد: نخبگان، فناوران و استعدادهای برتر در کشور خودشان برای تولید دانش بنیان تلاش می‌کنند و سختی‌های زیادی هم در مسیر آنان وجود دارد اما با این وجود صبوری و استقامت می‌کنند مایه وجد و مباهات است. دستاوردهای علمی شرکت‌های دانش بنیان و حمایت از این جوانان، کم‌تر از حضور در مساجد و عبادت نیست.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان این‌ که دشمنان اسلام و ایران، همواره درصدد بوده‌اندتا ساحت دین، عبادت و معنویت را از ساحت اقتصاد، علم و فناوری جدا نشان دهند، افزود:   متاسفانه با این مبارزه فکری، توانسته‌اندراه را برای حضور استعمارگرانه خودشان هموار کنند. دشمنان اسلام و ایران در صدد هستند اندیشه‌ ها را در جهت رویکردهای خودشان بسازند و وقتی افکار در جهت خواست آن‌ ها قرار گرفت، تصرف یک جامعه برای آنان کار دشواری نخواهد بود. سلطه و استعمار دشمن همواره نظامی نیست و با حمله فکری، رویکردی و فرهنگی برای جدا ساختن ساحت علم و اقتصاد از دین، با هزینه‌ایاندک برای خودشان و هزینه‌ های گزاف برای ملت ها، به اهداف شومشان رسیدند.

حجت الاسلام والمسلمین مروی با با بیان این‌ که امیر‌ المومنین حضرت علی علیه السلام خود یک فعال دانش‌ بنیان به گواه تاریخ و به روایت آن زمان بود، عنوان کرد: تاریخ، به روشنی گواه این رویکرد مولای متقیان است. ‌ نخلستان‌ های متعدد، قنات‌های پرشمار و چاه‌ های سرشار از آبی که حضرت امیرالمومنین به وجود آورد، نمونه‌ هایی بارز و اعلا از رویکرد دانش بنیانی ایشان است؛ این در حالی است که دشمنان، سعی در این دارند که تصویری خلاف واقع را از دین و معنویت برجسته کنند.

وی با بیان این‌ که از دیدگاه اسلام نیز فعالیت اقتصادی و علمی عملی مقدس و شایسته اجر معنوی است، ادامه داد: اگر ایجاد نخلستان‌ها بیهوده و صرفا مادی و دون بود، مولای متقیان عمر خود را صرف این کار نمی‌کرد. اگر مولای متقیان، حاصل این زمین‌ های آبادشده را برای خود نگاه می‌ داشت، ثروتمندترین فرد عرب زمانه خود بود، اما ایشان به این اموال احتیاج نداشت و آن را در راه رضای خدا صرف می‌کرد اما نفس کار ایشان بود که بر آن تاکید داشتند و ایده را به فعلیت می‌ رساندند.

تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: اگر در حوزه‌ های راهبردی اقتصاد دانش و فناوری به بیگانگان محتاج نباشیم، آنان نیز بر ما سلطه‌اینخواهند داشت و فعالانی که به مقدار و هر حدی تلاش می‌کنند تا کشور را از خارجی‌ ها بی‌نیاز کنند به نص قرآن و آیه شریفه  « و منْ یتّق اللّه یجْعلْ له مخْرجا و یرْزقْه منْ حیْث لا یحْتسب و منْ یتوکّلْ على اللّه فهو حسْبه إنّ اللّه بالغ أمْره قدْ جعل اللّه لکلّ شیْ‏ ءٍ قدْرا» عمل کرده‌ اند.

وی افزود: مقام‌ معظم رهبری بیش از یک دهه است در شعار سال، مسیر حرکت کشور را در اقتصاد و تولید مطرح کرده‌اندکه نشان می‌دهد شان اقتصاد و فناوری و تولید، هم شان عبادت است.

حجت الاسلام والمسلمین مروی، با تاکید بر اهمیت فرهنگ سازی در خصوص توجه کالای ایران ساخت گفت: دشمن فرهنگی را در جامعه نهادینه کند که جامعه نسبت به کالای ایرانی دیدگاهی منفی داشته باشد و برای تثبیت این رویکرد تلاش‌های بسیاری صورت داده است. از سویی دیگر کسانی که تولیدگر هستند اما جنس نامرغوب تولید می‌کنند نیز به سلطه این استعمار کمک می‌کنند.

  • گروه خبری : گروه های محتوا,SlideShow,گفتگو,یادداشت
  • کد خبر : 158563
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید