رییس بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی مطرح کرد:
شناسایی چهار هزار نخبه در استان خراسان رضوی/ ضرورت پیگیری و اجرای طرحهای کارآمد بنیاد ملی نخبگان
رییس بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی با بیان اینکه در این استان بیش از چهار هزار نفر به عنوان نخبه و صاحب استعداد برتر شناسایی شدهاند، بر ضرورت پیگیری و اجرای طرحهای کارآمد بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، در دومین روز از سفر حسین افشین رئیس بنیاد ملی نخبگان به استان خراسان رضوی، نشست هماندیشی با استعدادهای برتر، نخبگان، اساتید و سرآمدان علمی استان در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
عبدالکریم سجادی، رییس بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی در این نشست گفت: 10سال از آغاز فعالیت بنیاد ملی نخبگان میگذرد و تاکنون بیش از چهار هزار نفر به عنوان نخبه و صاحب استعداد برتر در استان بنیاد استان خراسان رضوی شناسایی شده اند.
وی افزود: خراسان رضوی در بین 31 استان کشور از رتبه پانزدهم به رتبه پنجم صعود کرده است و با توجه به ظرفیت های موجود میتوانیم در آینده نزدیک به رتبه های بالاتری نیز برسیم.
سجادی ادامه داد: بنیاد ملی نخبگان طرح های مختلفی دارد که امیدواریم به زودی با بررسی مجدد در مرحله اجرا قرار گیرد. به عنوان مثال طرح شهید احمدی روشن از طرح های موفقی است که میتواند با کمک اساتید و دانشجویان مشکلات حوزه های صنعتی، اداری و یا کشاورزی را برطرف کند. دو سال پیش بیش از ۲۰۰ دانشجو با همراهی ۲۴ استاد و 24 سازمان مختلف در قالب این طرح همکاری داشتند اما سال گذشته این میزان با کاهش مواجه شد. طرح شهید وزوایی هم از طرح های موفق بنیاد بود که باید مجددا در دست بررسی و اجرا قرار گیرد.
عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: شیوه نامه انتخاب نخبگان قرآنی کشور که تهیه آن بر عهده بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی نهاده شده در مرحله نهایی است که امیدواریم با تصویب آن مسیر شناسایی سرآمدان قرآنی کشور هموار شود. طرح هیات های اندیشه ورز هم یکی دیگر از طرح های خوبی بود که نیاز به بررسی روند اجرایی دارد.
رییس بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی همچنین بر کارآمدی طرح شهید بهشتی که امکان ارائه پروپوزال مشترک از سوی چند استاد برای حل یک مشکل بزرگ از کشور یا استان را فراهم می کند تاکید کرد و با اشاره به طرح مسکن اساتید گفت: این طرح در استان خراسان رضوی قابلیت اجرا دارد که امیدوارم این طرح معطل مانده نیز پیگیری شود.
وی مطالبه دیگر نخبگان استان را تحقق منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت نخبگان در بخش های مختلف از جمله بخش دولتی عنوان و ابراز امیدواری کرد با رویکرد مثبتی که از سوی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان اتخاذ شده امکان بهره مندی هر چه بیشتر از توانمندی های نخبگان در ادارات دولتی فراهم شود.
نظر دهید