با حضور استعدادهای برتر کارگاه حل مسئله، خلاقیت و تصمیم گیری و گوش دادن فعال برگزار شد
در راستای توانمندسازی جامعه نخبگانی و با رويكرد مهارتافزایی فردي و اجتماعي، کارگاه آموزشی « حل مسئله، خلاقیت و تصمیم گیری و گوش دادن فعال » با هدف توانمندسازی مستعدانبرتر، به همت بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی برگزار شد
در این کارگاه دکتر دیسفانی با تاکید بر اینکه حل مسئله اصلی ترین وظیفه یک مدیر است گفت: یک مدیر معمولی حدود ۵۰ درصد از وقت خود را به صورت انفرادی یا با حضور دیگران به حل مسئله اختصاص میدهد.
وی ادامه داد: یک فرد حرفه ای تقریبا کاری جز حل مساله ندارد و خلاقیت در بخش مهمی از فرایند حل مساله نقش بسیار کلیدی و تعیین کننده دارد.
دیسفانی تصریح کرد: خوشبختانه خلاقیت امری آموختنی است و توانایی حل مسئله و خلاقیت قابل تقویت و رشد است.
مدرس کارگاه ادامه داد: متاسفانه بسیاری از مردم از تفکر خلاق استفاده نمی¬کنند این افراد تلاش میکنند به آنچه در گذشته انجام دادند و گفتند بسنده کنند.
دیسفانی در بخش دیگری از کارگاه گفت: تصمیم گیری یک گام اصلی در فرایند حل مساله است. تصمیم گیری در واقع انتخاب یک راه حل مطلوب یا برگزیده در میان راه حل های ممکن و محتمل است.
وی ادامه داد: گوش دادن فعال یکی از مهارت های بین فردی است و داشتن این مهارت ارتباط بین اعضای تیم را ممکن کرده و ارتقا میدهد. این مهارت را می توان پایه ای ترین مهارت در ارتباطات بین فردی دانست.
دیسفانی یادآور شد: برخلاف تبلیغات گسترده در جامعه در موضوع مهارت های سخنوری و ارائه، مهارت گوش دادن فعال در تمام شئون زندگی اجتماعی و حرفه ای بسیار بسیار پایه ای تر و مهم تر است و به کار بستن این مهارت کمک می کند تا حسگرهای وجودی هر فرد برای جذب اطلاعات، شناخت موقعیت، درک فضا و جریانهای انسانی و اجتماعی بسیار فعال تر و حساس تر عمل کند.